2016. június 4., szombat

#1 Blogverseny

Sziasztok!
Átrágtam magam többször is a dolgon, míg végül arra a döntésre jutottam, ami a bejegyzés címéből is látszik, hogy blogverseny lesz az első verseny itt. Nem akartam azt, hogy kismillió kategória legyen, ezért választottam ki négy olyat, ami szerintem elég korrekt és érdekes is lehet. 
Szabályok:
-  Jelentkezni megjegyzésben lehet! 
- Amit le kell ott írni: írói neved, blogod címe, blogod linkje, a kategória, amibe jelentkezni szeretnél. 
-  Senkit nem fogok értesíteni külön, időmilliomos sajnos nem vagyok.
-  Maximum két kategóriában  jelentkezhetsz! 
-  A bejegyzés alján lévő plakátot tedd ki a blogodra, vagy a modulsávba, vagy a az erre fent tartott menüpontba, vagy épp egy bejegyzésbe.

Határidők:
Kezdés: 2016.06.04
Lezárás: 2016.06.26
Eredményhirdetés: 2016.07.01. plusz, mínusz néhány nap 

Kategóriák:
- Legjobban kidolgozott karakter ( itt add meg a jelentkezésnél, hogy kire gondoltál) 
- Legjobb alaptörténet
- Legjobb prológus
- Legjobb fülszöveg

Díjazás:
  1. helyezés: Oklevél, véleményem a blogról ( természetesen normális hangnemben és tartalmasan ), hirdetni fogom a blogját egy hónapig, automatikusan bekerül a hónap bloggere szavazásba.
  2. helyezés: Oklevél, véleményem a blogról, hirdetni fogom a blogját.
  3. helyezés: Oklevél, véleményem a blogról.




Sok szerencsét mindenkinek!

 

Üdvözöllek itt!

Sziasztok!
Igen jöttem egy kicsit rizsázni, remélem nem bánjátok. Elöljárójában annyit szeretnék mondani, hogy a fejléc már készülőben van, de nem bírtam ki, hogy ne tegyem közzé ezt a bejegyzést.
Igazából hosszú ideje gondolkodok valami olyanon, amit nagyon régen láttam a Blogger felületen, és ma egy isteni sugallat rávett arra, hogy meg is csináljam. Létrehoztam ezt a blogot, ami számomra személyes blognak is mondható. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az életemről fogok rizsázni, sőt! Ilyen nem hiszem, hogy lesz, de nekem az nagyon sokat jelent, hogy kreatív dolgokat találhatok ki, amik iránt remélem érdeklődni fogtok. Több féle versenyt tervezek ide kitenni: fejlécszerkesztés, novellaverseny, blogverseny, kritikaíró verseny.
Hogy miért ilyeneket?
Igazából ennek leginkább az lenne az oka, hogy ezekben a témákban alkotunk leginkább és ezekkel a feladatokkal igyekszem a bloggereknek segíteni. 
Sajnos, amivel nagyon gondban vagyok azok a díjak, hiszen semmi érdemlegeset nem tudok adni, csak egy oklevelet és a véleményemet. HA VAN ÖTLETETEK EZEN A TÉREN MEGJEGYZÉSBEN SZÍVESEN VÁROM!
Ezen felül még szeretnék itt egy olyan szavazást tartani, hogy ki legyen a hónap bloggerje. Nem tudom, hogy ezt mennyire tartjátok jó ötletnek, MEGJEGYZÉSBEN ERRŐL IS VÁROM A VISSZAJELZÉST. Ez azt takarná, hogy sorolnátok nekem olyan bloggerek, akiket szerettek és rájuk szavaznátok egy hónapon keresztül, utána ő lenne a hónap bloggere és a blogja kint lenne egy hónapig a modulsávon, hirdetve őt! 
Remélem felkeltettem az érdeklődésedet és máskor is benézel hozzám!

Csók, puszi
Bells Booth